Kahve falında babasınının öldüğünü görmek

Kahve falında babasınının öldüğünü görmek görgülü ve kültürlü olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, makam edineceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında babasınının öldüğünü gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babası öldüğü için ağlamak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında baba öldürmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında babasının yanarak öldüğünü görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında anne babayı öldürmek masabaşı bir işe girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öldüğü babasını görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında öz babasının öldüğünü görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının yeniden öldüğünü görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top