Kahve falında top olmak

Kahve falında top olmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Kahve falında topa vuramamak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor top görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek manevi mutluluğu tadacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında iğde toplayıp yemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında toplanmış eşya görmek büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu top görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayatının başarılarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top