Kahve falında tırnaklarına oje görmek

Kahve falında tırnaklarına oje görmek en gösterişli arabalara bineceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarına oje gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top