Kahve falında teyzeyle öpüşmek

Kahve falında teyzeyle öpüşmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında teyzeyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında teyzeye sarılmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında teyzeyi görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, saygınlığa rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze kuzen görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında teyzeye gitmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında teyze sarılmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzesi görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top