Kahve falında tepsiyle yemek vermek

Kahve falında tepsiyle yemek vermek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çevresinin genişleyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında tepsiyle yemek vermek gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek çok iyi sonuçlar vereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepside yemekler görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında tepside yemek taşımak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi yemek kötü günlerin biteceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında tepsiden yemek yemek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top