Kahve falında temizlenmiş balık almak

Kahve falında temizlenmiş balık almak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, endişelerinin son bulacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş balık almak gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Kahve falında temiz suda balık tutmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık temizlerken görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temizlenmiş büyük balık görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz denizde balık görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında balık temizleyen birini görmek güleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top