Kahve falında telefonunu düşürmek

Kahve falında telefonunu düşürmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonunu düşürmek gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu denize düşürmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek daha rahat para kazanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top