Kahve falında tavşanlar görmek

Kahve falında tavşanlar görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tavşanlar gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Kahve falında bir çift tavşan görmek kötü işlere girmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Kahve falında fare ve tavşan görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bereketin ve verimin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavşan yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işarettir.

Kahve falında tavşan ve yılan görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile tavşan görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top