Kahve falında tanımadığın erkekle öpüşmek

Kahve falında tanımadığın erkekle öpüşmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, ele geçen parada artış olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yatmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın genç erkekler görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir erkek görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığınız bir erkekle öpüşmek borçların ve dertlerin biteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top