Kahve falında tanımadığım biriyle öpüşmek

Kahve falında tanımadığım biriyle öpüşmek gelecekte yüzünün güleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığım biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle konuşmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin arabasına binmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top