Kahve falında süpürdüğünü görmek

Kahve falında süpürdüğünü görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürdüğünü gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında örümcek ağı süpürmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, güzel bir iş fırsatına delalet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek hedeflerini gerçekleştireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin önünü süpürmek parasını dikkatli harcayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin bahçesini süpürmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yatak süpürmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cadde süpürmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında okulu süpürmek yönetici makamına geleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarı süpürmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top