Kahve falında su yüzmek

Kahve falında su yüzmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yüksek makamlara geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, başarıların devamlı olacağına, günbegün kötüleşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında su yüzmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinden yüzmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su altında yüzmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında suyun tersine yüzmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında deniz suyunda yüzmek gönül kapılarının açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top