Kahve falında soba tüttüğünü görmek

Kahve falında soba tüttüğünü görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, arabasını ve toprağının olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına inanılır.

Kahve falında soba tüttüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sobada yanan odun görmek bahtının da çok parlak olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında soba borusu çırpmak iç açıcı sözlere, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kömür sobası yakmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sobalar görmek kişinin afiyette kalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında gaz sobası görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sobanın patladığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sobada patates pişirmek belki ölümler görüleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sobanın düştüğünü görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top