Kahve falında siyah yılanlar görmek

Kahve falında siyah yılanlar görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanlar gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında siyah renkli yılan görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulur.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah iri yılan görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş siyah yılan görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında iki siyah yılan görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah yılan görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, güzel günler için yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top