Kahve falında siyah kurt görmek

Kahve falında siyah kurt görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah kurt gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında kurtlu siyah üzüm görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah küçük kurt görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kurt köpek görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu siyah zeytin görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah kurt görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kurt köpeği görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kurtçuk görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek kazancının helal para olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top