Kahve falında sınava girememek

Kahve falında sınava girememek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sınava girememek gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında sınav yeri görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav notlarını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında sınav kaçırdığını görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Kahve falında sınavda ağladığını görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalettir.

Kahve falında sınavda boş kağıt vermek solan yüzünün güleceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında öss sınavını kazanmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında sınava girmek kopya çekmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav sonucuna açıklandığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top