Kahve falında silah edilmek

Kahve falında silah edilmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Kahve falında silah edilmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında silahla takip edilmek evin kasasına giren gelirin artacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah edildiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top