Kahve falında sevgilisinin geldiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin geldiğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin geldiğini gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek arabasını ve toprağının olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin geldiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle göz göze gelmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin evine geldiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top