Kahve falında sevgilisinden başkasıyla evlenmek

Kahve falında sevgilisinden başkasıyla evlenmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, insanların takdirini kazanacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, engel teşkil edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinizin evlendiğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlenmek hayallerin yarıda kalacağına, masraflarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top