Kahve falında sevgili tarafından öpülmek

Kahve falında sevgili tarafından öpülmek hayatın yoluna gireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında sevgilisi tarafından öpülmek sorunların birbiri ardına geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilin tarafından aldatılmak parasal kaygılardan kurtulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına inanılır.

Kahve falında sevgili tarafından istenmemek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilin tarafından bıçaklanmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, her şeyin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek kime danışacağını bilemez olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisi tarafından kaçırılmak ferah bir döneme girileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top