Kahve falında sevdiğin kişinin gittiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin gittiğini görmek yeni planlar yapacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek maddi açıdan ferahlayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi aramak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin adını görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, küfürlü söze işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top