Kahve falında sevdiğin evlenmek

Kahve falında sevdiğin evlenmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, atılıma geçeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin evlenmek gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanın evlendiğini görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle evlendiğini görmek geçmişi unutup geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla evlenmek sevgi dolu haberler alınacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlendiğini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin başkasıyla evlendiğini görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanın evlendiğini görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top