Kahve falında sevdiği kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi başkasıyla öpüşürken gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kavga etmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle oturmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, giden birinin geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak rahat bir iş hayatının başlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top