Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşamına renk geleceğine, moralinin bozulacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında seçilmiş olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında seçilmiş olmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında seçilmiş insan olmak gelirinin düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seçildiğini görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhtar seçilmek bolluğun sürekli olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere seçilmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top