Kahve falında saksılı çiçek almak

Kahve falında saksılı çiçek almak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ekmeksiz kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında saksılı çiçek almak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıyla çiçek görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulur.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek kişinin kazancının çoğalacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top