Kahve falında saçların kopmasını görmek

Kahve falında saçların kopmasını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında saçların kopmasını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında saçlarını sarı ve uzun görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında maşalı saç görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçını açık görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına fön çektirmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının koklandığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçında beyaz saç görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top