Kahve falında saçları açık görmek

Kahve falında saçları açık görmek yaşanan yokluğun biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, üstünlük elde edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saçları açık gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında saçı açık renge boyatmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında açık saçla namaz kılmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında açık saçlı görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini açık saçlı görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı açık gezmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında başkasını saçı açık görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top