Kahve falında saçının kınalı olduğunu görmek

Kahve falında saçının kınalı olduğunu görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında saçının kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında saçlara kına yakmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak evi yoksa ev alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçına kına yaktığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta kına görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında saça kına görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kınalı görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kınalı görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saça siyah kına yakmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top