Kahve falında saçını yaptırdığını görmek

Kahve falında saçını yaptırdığını görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında saçının dolaştığını görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirmiş görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçla oynandığını görmek büyük özgüven kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını örtmek kötü günlerinin biteceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlara şekil vermek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında koyu renkli saç görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top