Kahve falında saçın döküldüğünü görmek

Kahve falında saçın döküldüğünü görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, huzur dolu günler geçireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Kahve falında saçı beyazlamış birini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında saç kurutmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendinin saçlarının döküldüğünü görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kırlaştığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top