Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının ağardığını görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top