Kahve falında saçı kendin kesmek

Kahve falında saçı kendin kesmek önemli bir şahsiyet olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, moralin bozulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kendin kesmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Kahve falında uzun saç kesmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçını kısa kesmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kesmek istemek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçlarını kesmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını kendin kesmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top