Kahve falında saat hediye almak

Kahve falında saat hediye almak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rızkının bollaşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hayatının yoluna gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saat hediye almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında gümüş saat hediye almak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saat hediye almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye saat almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında hediye saat görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına inanılır.

Kahve falında hediye kol saati almak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top