Kahve falında pirinç döküldüğünü görmek

Kahve falında pirinç döküldüğünü görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bahtının açık olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış pirinç görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pirinc yemek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pirinç görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, canlanacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç dolma yapmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top