Kahve falında pencere yaptırmak

Kahve falında pencere yaptırmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, huzur ve şifa bulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rahat şekilde yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere yaptırmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında pencere açıp kapatmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli pencere görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin pencerelerini değiştirmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara pencere açmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış pencere görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencere görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede bebek görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top