Kahve falında patates koparmak

Kahve falında patates koparmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dünyasının iyileşmesine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında patates koparmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Kahve falında patates kızarmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında patates böreği görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında patates közlemek hastalıkların kalmayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması yemek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı patates görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında çuvala patates doldurmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepette patates görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında patates soyduğunu görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top