Kahve falında öpüşen güvercin görmek

Kahve falında öpüşen güvercin görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hak yolunu bulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında öpüşen güvercin gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında güvercin kesmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayatını ailesine adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinlerle konuşmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk güvercin görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında güvercinlere ekmek atmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top