Kahve falında ölüye bebek vermek

Kahve falında ölüye bebek vermek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye bebek vermek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Kahve falında ölü doğan bebek görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölü bebek doğurduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ölüp dirilmesini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ölü bebekle konuşmak şüpheli bir olay yaşanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ölüp dirildiğini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ölürken görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top