Kahve falında ölülere para vermek

Kahve falında ölülere para vermek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, maddi sorunlarının artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölülere para vermek gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Kahve falında ölü anneden para almak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında ölüye para verdiğini görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde para görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye demir para vermek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden para görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında ölüye para vermek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top