Kahve falında ölüden ekmek

Kahve falında ölüden ekmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, elinin sıkışacağına, yanlış işler yapacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında ölüden ekmek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında ölünün ekmek verdiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak daima ona hürmet göstereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek daha güçlü bir hale geleceğine, onu dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle ekmek yemek çok iyi işler yapılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ve ekmek görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölü birisine ekmek vermek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden ekmek istemek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün icin ekmek görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top