Kahve falında ölü insanlar görmek

Kahve falında ölü insanlar görmek büyük paralara sahip olacağına, dünya malı edineceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işsiz kalmaya, üzüleceğine ve ağlayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Kahve falında ölü insanlar gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanla sarılmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insana sarılmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, adının her yerde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı kucaklamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insan gömmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanın düğününü görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top