Kahve falında ölü haberini almak

Kahve falında ölü haberini almak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, düzenin bozulacağına, sorunların biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü haberini almak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden ölüm haberi almak ekmek kapılarının kapanacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin ölüm haberini almak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü haberi vermek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek haberi almak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölü haberi almak orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü haberi alıp ağlamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölüden haber almak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ölü haberini almak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top