Kahve falında ölü birinde para almak

Kahve falında ölü birinde para almak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kadim dostlar edineceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinde para almak gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak iyi niyetinden uzaklaşacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü akrabadan para almak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden para almak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde para görmek çevrenizden takdir görmeye, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında ölü kimseden para almak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top