Kahve falında ölü bir insanla öpüşmek

Kahve falında ölü bir insanla öpüşmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bundan hayır göreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölü bir insanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Kahve falında ölü insan eli görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanı canlı görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanı öldürmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın ruhunu görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanı kesmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insana yemek vermek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top