Kahve falında atı taşımak

Kahve falında atı taşımak karamsar olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine inanılır.

Kahve falında atı taşımak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında atla odun taşımak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, dargınların barışacağına inanılır.

Kahve falında atla yük taşımak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla eşya taşımak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında atı taşımak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atı sırtında taşımak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at taşımak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun taşımak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kadını sırtında taşımak çok büyük bir işe girileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top