Kahve falında ölmüş kişinin saçını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin saçını görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin saçlarının döküldüğünü görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak şaşkın olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin saçını kesmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin saçlarının beyazladığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişinin kendi saçını kestiğini görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin saçının döküldüğünü görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top