Kahve falında ölmüş hayvanlar görmek

Kahve falında ölmüş hayvanlar görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, eğlence ve renk geleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş hayvanlar gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında hayvanın işediğini görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan sakatat görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hayvan sütü görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan çiftleşmesini görmek hayatın fal sahibine güleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalettir.

Kahve falında hayvanlar tarafından kovalanmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında boynuzlu hayvan görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın hayvan görmek umutsuzluk yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında büyükbaş hayvan boğazlamak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, parasının her zaman bereketli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top