Kahve falında ölmüş hayvan görmek

Kahve falında ölmüş hayvan görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş hayvan gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil bir hayvan görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan kucaklamak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında vahşi hayvandan korkmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi hayvan görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan dolu ahır görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli hayvanlar görmek sorunlarının sona ereceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu hayvanlar görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta hayvan görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top