Kahve falında ölmüş biriyle balık yemek

Kahve falında ölmüş biriyle balık yemek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle balık yemek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında balık yemek istemek rızkının azalacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında balık yakalayıp yemek kendisini iyi hissetmeyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu balık yemek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük balık yemek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişirilmiş balık yemek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü balık yemek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında balık pişirmek yemek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle balık yemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top