Kahve falında ölmüş birinin saçlarını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını kesmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kötü sözler duyacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek bazen umutlarını yitireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini saçını kesmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında saçı makasla kesmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçlarını kesmek işsizseniz işe gireceğinize, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top